Send os en kort besked

  Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Automatisk bom fra førende producent af bomanlæg

  Hos Passage Sikring ApS forhandler vi driftsikre bomanlæg fra belgiske Bam Bormet ( eneforhandling/ direkte import ) og vi kan tilbyde enhver form for automatisk bom til boligforeninger, virksomheder, byggepladser og offentlige myndigheder i hele Danmark. Bam Bormet har fremstillet bomanlæg siden 1974, og derfor kan du altid regne med, at enhver automatisk bom er i særdeles høj kvalitet.

  Bommene er de største og kraftigste på markedet med spærrebredde helt op til 15 meter, leveres også med hænge gitre!

  Bomanlæg med lang levetid og lave driftsomkostninger

  Vores bomanlæg er udstyret med kraftigt kædetræk, og har blød start og stop. Kobling og gear er i et lukket oliebad (vedligeholdelsesfrit )

  Leveres også som vandal sikret bom med fasthold af bomarm så bomarm ikke kan løftes op af holder og ødelægges. En automatisk bom har normalt trækfjedre, men vores bruger kun en trykfjeder, som i øvrigt er bygget til at kunne håndtere mindst 3.000.000 åbninger.

  Bommene med tyske Feig styringer der kan programmeres til alt= mange funktioner som man ellers betaler ekstra for! ( lyssignaler-specielle lukkefunktioner mv )

  Som sikkerhed mod bommen lukker ned i en bil eller person benyttes fotoceller med spejl, så undgår at skulle på tværs af vejen med trækrør/ kabel

  Sikkerheden kan også være vores ultrasonic sensor der også detekterer både biler og personer.

  Automatisk åbning indefra med detektorspole i vejen.

  Alle vores bomanlæg er fremstillet i de bedst mulige materialer, og bomanlæggene er på alle måder tilpasset det danske klima.
  Dermed sikres ekstrem lang levetid og lave driftsomkostninger på vores automatiske bomme.

  Vi er i det hele taget stolte over at kunne tilbyde disse bomme på det danske marked. Vi vejleder gerne om den bedste bomløsning. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til, at hjælpe dig med at finde frem til en bom, som passer præcist til jeres behov.

  Betjening: Vores meget populære GSM løsning: Der vælges administrator hos kunden, Administratoren ( op til 5 adm ) opretter brugere i medfølgende softwareprogram, brugere kan åbne bom/ porten eller hvad det er med app på smartphone, opkald fra alm telefon, eller SMS: det er kun hvis brugeren er oprettet bommen/porten åbner ved signal.

  Der er kalender i software, hvis for eksempel skal en håndværker ind den 25.08 kan man oprette ham så virker GSM betjeningen den dag hverken før eller efter.

  Systemet fungerer også som årsur der kan indstilles til at åbne bommen på en bestemt dag- og i et ønsket tidsrum.
  Op til 2000 brugere der altid kan slettes ( 100% kontrol med hvem der har adgang ), hændelser logges ( hvem der har været inde hvornår.)
  Der skal bruges et data sim kort til systemet (18-30 kr måned )

  Til parkeringspladser hos boligforeninger, byggepladser eller virksomheder= alle steder hvor der ønskes kontrol med adgangen

  Vi importerer direkte!

  Få et uforpligtende tilbud

  Få en pris på en automatisk bom, som leveres med præfabrikeret fundamentselement der gør montagen nem og pæn, lokal elektriker kan nemt tilslutte bommen evt med hjælp fra vores teknikere.

  ​Du er velkommen til at høre mere om vores bomanlæg, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en automatisk bom til din boligforening /virksomhed.

  Du kan ringe til os på telefon 50515800, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk​

  Produkter

  MCS25​

  Denne elektriske bom har en længde på mellem 2 m og 4,50 m.

  Åbningshastigheden spænder fra 1,5 til 4 sek. Ideel til private parkeringspladser, erhvervslokaliteter, parkeringspladser, mindre parkeringsarealer mv.

  MCS51​

  ​Denne elektriske bom har enlængde på mellem 2 m og 6,20 m i længden og har en åbningshastighed på mellem 1,5 sek. og 5,0 sek. Den anbefales til effektiv adgangskontrol. Den er ikke hærværkssikret.

  MCS58

  Denne bom har en armlængde fra 2 m til 10,20 m og en åbningshastighed på mellem 2,7 og 8,5 sek. Den er også yderst hærværkssikret. Velegnet til tung trafik:

  Medarbejderparkeringspladser, parkeringsanlæg, betalingsparkeringspladser mv.

  MCS58 FOLDEPORT

  ​En foldeport gør det næsten umuligt for fodgængere at komme ind ubemærket. Denne models mål spænder fra 3,05 m til 6,20 m i armlængde, og dens åbningshastighed ligger mellem 6,9 og 8,5 sek.

  MCS58 SKØRT

  ​MCS58-skørtet måler 3,05 m til 7,05 m med en åbningshastighed på mellem 4,1 og 8,5 sek. Skørtet gør det vanskeligere for fodgængere at komme ind ubemærket.

  MCS61​

  ​Denne bomtype har en effektiv armlængde på mellem 2 m og 8,20 m. Åbningshastigheden er mellem 4,1 og 8,5 sek. afhængig af bomarmens længde. Bomarmen er et internt forstærket stålaluminiumsrør, der måler 175 mm x 100 mm.

  Tilbehør til bomme​