Skydeporte

Vi kan tilbyde speedgates til alle slags formål, om de skal bruges til fitnesscentre, kontorer, sikkerhedskontroller, eller noget helt andet, så har vi en løsning der fungerer til dig og dine behov.

Skriv til os

Fritbærende Skydeporte

Fritbærende skydeporte leveres og monteres over hele Danmark.
Kraftige kvalitetsporte der er varmgalvaniseret og pulverlakerede for højeste korrosionsbeskyttelse.

Adgangskontrol kan opstilles til mange forskellige formål – og der findes både skydeporte til privat og skydeporte til industri & erhverv.
I private henseender ses skydeporte til indkørsel og garage oftest.
Skydeporte til industri og erhverv findes i mange forskellige variationer til mange forskellige behov. Det primære formål er at man effektivt kan give adgang til ønskede områder på forskellig vis.

Skydeporte er også kendt som svæveporte.​

Portene leveres som standard op til 12 meter fri åbning, højde op til 2,4 meter.

Opfylder selvfølgelig alle gældende krav i forhold til personsikkerhed.

Betjening kan være: ADK system med kort eller nøglebrikker, fjernebetjeninger, porttelefon, nøglebetjening, mobiltelefon via GSM nettet eller andet.

Vores portstyringer kan tilsluttes alle typer adgangskontrol så uanset hvilket system de har virker det sammen med vores adgangsporte.​

Betjening

Det mest populære er vores GSM system hvor åbning sker via smartphone eller alm mobiltelefon, systemet administreres nemt af deres administrator ( opretning og sletning af brugere ) antal brugere i standard udgave 500 kan udvides til 1.000.

Vi kan også levere nøglebetjening eller kodetastatur til skydeportene

Deres eksisterende ADK system virker til skydeporten der fungerer med alle systemer

Sikkerhed

fotoceller i åbning og sikkerhedslister i henhold til gældende krav.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores skydeport og de mange mange muligheder der er for at bruge en skydeporten til sikring af deres område, vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 50 51 58 00 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk

Scroll til toppen