Send os en kort besked

  Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Produkter

  WMD-Speedgate

  WMD Speedgates vores mest solgte Speedgate i Rustfrit stål og i
  eksklusivt Skandinavisk design og høj finish, og samtidig til meget lav
  pris.

  Nem at montere så mange vælger at få lokal tekniker til klare montagen.

  – Højde 1050 mm. fri Passagebredde 700 mm – 1850mm

  – Teknikken er monteret i det rustfri rør der kun er 147 mm i diameter

  – Godkendt som flugtvej og til handicap-passage

  – 5 Års reservedelsgaranti.

  Der er monteret mere end 50 stk i Danmark og prisen starter fra Kr 29.500,00

  Speedgate i stål-design

  ST-01 Speedgate

  ST-01 Speedgate forberedt for indbygning af skjulte kortlæsere, gaten er med potentialfri indgange- fungerer med alle kortlæsersystemer.

  ​Den nye elegant person sluse: suveræn kvalitet.

  Med glas der altid svinger væk fra den passerende person yder dermed højeste personsikkerhed og samtidig høj sikkerhed mod tail gating

  ​Glashøjde 1000 mm eller 1300 mm, glas 10 mm hærdet. Selve gaten er udført i rustfrit stål og hærdet glas, toppen er 10 mm hærdet glas ( modstandsdygtig for ridser ).

  Passagebredde 600 eller 900 mm, godkendes som flugtvej.

  Passagekapacitet: 40 -55 personer i minuttet.

  ​42 Sensorer ( 14 i øvre del 28 i nedre del ) følger personen igennem og sikrer effektivt mod uautoriseret passage. Godkendes som flugtvej.​

  Betjening af Speed Gaten:

  ST-01 speed gaten er forberedt for indbygning af skjulte kortlæsere, Gaten er med potentialfri indgange som kan fungere med alle adgangskontrol systemer.

  Forberedt for tilslutning af brandalarmsignal.

  Der medfølger fjernbetjening til betjening fra reception

  Montage:

  Speedgaten kan nemt monteres af lokal elektriker, der er udførlig montage vejledning eller vores dygtige teknikere kan udføre montagen

  5 ÅRS FABRIKSGARANTI – Højeste kvalitet

  ST-02 Speedgate

  ​ST-02 Speedgate forberedt for indbygning af skjulte kortlæsere, gaten er med potentialfri indgange- fungerer med alle kortlæsersystemer.

  Den nye elegant person sluse: suveræn kvalitet til markedets bedste priser.
  Med glas der altid svinger væk fra den passerende person yder dermed højeste personsikkerhed og samtidig høj sikkerhed mod tail gating

  Glashøjde 145 mm, glas 10 mm hærdet. Selve gaten er udført i rustfrit stål og hærdet glas, toppen er 10 mm hærdet glas ( modstandsdygtig for ridser ).

  Passagebredde 600 eller 900 mm, godkendes som flugtvej.

  Passagekapacitet: 40 -55 personer i minuttet.

  42 Sensorer ( 14 i øvre del 28 i nedre del ) følger personen igennem og sikrer effektivt mod uautoriseret passage. Godkendes som flugtvej.

  Betjening af Speed Gaten:
  ST-02 speed gaten er forberedt for indbygning af skjulte kortlæsere, Gaten er med potentialfri indgange som kan fungere med alle adgangskontrol systemer.
  Forberedt for tilslutning af brandalarmsignal.
  Der medfølger fjernbetjening til betjening fra reception

  Montage:
  Speedgaten kan nemt monteres af lokal elektriker, der er udførlig montage vejledning eller vores dygtige teknikere kan udføre montagen

  5 ÅRS FABRIKSGARANTI – Højeste kvalitet

  Speedgates kan sammensættes til større løsninger med mere kapacitet

  TILOS

  Design and speed are the main features of TILOS series gates. Half-height automatic barriers, perfect for visitors and employees access control in areas like headquarters, offices, fitness centres, etc.

  To improve the control level, TILOS series gates can have four different corridors’ length according to the needs. Access is managed by remote control console or by identification systems. In case more than one person try to enter at the same time, an alarm will automatically occur.

  Speedgate til flere formål

  Skal du have en speedgate?

  Hvordan virker en speedgate:

  En Speedgate, eller passagesikring, er en indgang i form af en gate, dør, eller låge, der forhindre personer i at passere ind i et lukket område. Indgangen fungerer sammen med en kontrolsystem, som adgangskort og ID, og lukker kun personer ind der har lov til det. Med en speedgate kan man sikre sikkerheden på en nem, effektiv og praktisk måde, uden at gå på kompromis. En speedgates er udstyret med sensorer der kan forhindre at uvedkommende følger ind efter en anden, også kaldet tail-gating.

  Vi kan tilbyde speedgates til alle slags formål, om de skal bruges til fitnesscentre, kontorer, sikkerhedskontroller, eller noget helt andet, så har vi en løsning der fungerer til dig og dine behov.

  Hvordan kan en speedgate hjælpe dig?:

  Vores Speedgates er designet med sensorer og software, der kan genkende personer fra hinanden, og på den måde meget sikkert sørge for, at ingen kommer uautoriseret gennem speedgaten. Vores speedgates fungerer med alle kortlæsersystemer, og kommer i elegante designs i rustfrit stål med ridsesikkert glas. Skulle uheldet være ude godkendes vores speedgates også som flugtveje, og kan derfor tilkobles brandalarmsignaler, så sikkerheden er i top.

  En speedgate til dine behov:

  Vi har flere forskellige modeller af speedgates, så vi har en der passer til dine behov. Hver model kommer derudover i forskellige varianter, så de kan tilpasses yderligere til kundens ønsker. Hver speedgate kan fås i forskellige højder og bredder, og kan nemt monteres af elektriker eller vores teknikere.

  Vores speedgates kan derudover også virke sammen med andre produkter for at øge sikkerheden yderligere. Der kan blandt andet monteres yderligere sensorer og kameraer i loft, som kan genkende og tælle antallet af personer til stede. Der kan også monteres en persontæller sammen med alle passagerne, som holder styr på antallet af personer inden for et lukket område.

  Vores speedgates kan tilkobles forskellige systemer på både telefoner og fjernbetjeninger. Dette gør det nemt at tænde, slukke, eller åbne speedgaten for andre personer, eller en selv.

  Ring endelig hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan assistere til jeres sikkerhed.

  PCO-rsv6

  I nødstilfælde har den et system med en anti-panikindretning, der ved strømsvigt låser glaspanelet op og låser det op manuelt.

  Et strømafbrydelse låser panelerne op, som glider og gemmer sig inde i skabet, hvilket efterlader en fri passage i begge retninger. Skabet efterlader passagen fri og ublokceret for en massiv evakuering af området.

  Se særlige foranstaltninger er tilgængelige for at lette passagen af personer med nedsat mobilitet eller kørestolsbrugere.
  kørestole.

  Denne oplåsningsmanøvre kan også udføres fjernbetjent.

  Pm-600s

  PM 600 S er udstyret med et anti-paniksystem, som i tilfælde af strømsvigt låser glaspanelet op og kan skubbes manuelt i en hvilken som helst position.

  Glaspanelet kan skubbes manuelt i en hvilken som helst af passageretningerne, hvilket efterlader passagen fri i begge retninger uden forhindringer.

  Nyeste tilbud

  Speedgate i stål-design

  Speedgate

  Svinglåge