Send os en kort besked

  Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Xentry Speedporte​ markedets bedste port til parkeringsautomatik.

  XENTRY SPEEDPORTE– SPEED FOLDEPORTE- XENTRY SPEEDGATES

  Som noget nyt kan Speedporte leases fra kr 1.900,00 mdr

  ​Også kendt som: Quick Folding Gates, Bifolding Gates.

  Leveres og monteres i hele Danmark inkl Bornholm og Færøerne.

  Kan monteres undendørs samt i parkeringskældre

  Den effektive løsning når der er mange passager, med en speedport er der ingen ventetid! Porten er åben på 3-4 sekunder, det kan ingen anden når den samtidig er så kraftig som en Xentry Speedport, mange referencer i Danmark ( store kunder )

  Passage Sikring Aps leverer alle modeller af speedgates inkl systemer med rampestyring, bilsluser, vores porte fungerer med alle parkeringsautomatik anlæg og betalingsautomatik anlæg.

  Betjening:
  Vi leverer alle former for betjening, den mest populære er GSM baseret hvor porten får åbnesignal fra smartphone eller alm mobiltelefon. Kun numre oprettet af administrator kan give åbnesignal. der også kan slette numre igen.

  Vores Xentry Speedporte kommer fra den førende producent af Speedporte HTC i Holland de har produceret speedporte i mere end 20 år.

  ​Xentry Speed Portene åbner- lukker med 1,2 meter pr sekund.

  Alle vores Xentry Speedporte er produceret så de kan åbne og lukke konstant 24/7.

  Vores referanceliste for Xentry Speedportene er lang, vores kunder omfatter de største industrier, virksomheder, Banker, Ministerier, Militære anlæg mv. Vi arrangerer gerne fremvisning.

  De første HTC Speedporte blev monteret i Danmark for mere end 20 år siden og alle Speedportene kører stadigvæk! for en HTC Xentry Speedgate har ekstrem lang levetid og meget lave driftsomkostninger.​

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores Speedporte og deres mange fordele og få dem fremvist i drift hos vores kunder og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 50 51 58 00 og aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk

  Produkter

  ​Speedgate Xentry 2

  Perfekt valg til parkeringsområder! Erstatter en bom– traditonel portløsning! Portbredde op til 7.000mm. højde op til 4.000mm

  Ingen ventetid for en Xentry 2 port åbner og lukker med en imponerende hastighed på 1,2 meter i sekundet! Og sikkerheden er i top for med den hurtige lukning.

  Leveres top eller bundstyret, 4 fløjet eller 2 fløjet ( hvor begge fløje folder til samme side se principtegninger )​

  Lav indbygningshøjde af styreskinnen kun ca 80 mm !

  Mange muligheder for udfyldning: balustre– glas– metalplader– risteudfyldning– træ mv

  Speedgate Xentry 3

  ​Den oprindelige Speedgate hvor motor er indbygget skjult i 150mm høj overligger, trækkes af en motor og et system med tandhjul indbygget i overliggeren, leveres også omvendt med motoren i bunden.

  Bredde op til 7.500mm, højde op til 5.000mm​

  Åbne lukkehastighed 1,2 meter i sekundet.

  Mange muligheder for udfyldning: balustre– glas– metalplader– riste– træ mv.

  ​Speedgate Xentry STS

  Super trackless= ingen skinner eller andet i portåbningen, markedets største og bredeste trakless Speedport= op til 12 meters åbning og stadig en åbne– lukkehastighed på mellem 0,6 og 0,9 meter i sekundet.

  Højde op til 3.000mm

  Meget hurtig installation.