Skriv til os

Produkter

Viser alle 7 resultater

Automatisk Bomanlæg

Se vores bomanlæg og mobilhegn, som både er driftsikre og funktionelle. De er både automatiske og manuelle.

Den automatiske løsning er vant til at håndtere mange gennemkørsler, og dermed mange åbninger og lukninger.

Bommene og løsning tilpasses jeres behov. Bl.a. kan vi optimere med automatisk udkørsel, effektiv styring og betjening via App, adgang for op til 2.000 brugere osv.

 

Bomsystemer bliver i stigende grad brugt af virksomheder, som et supplement til folde- og skydeporte. Skydeporten kan f.eks. stå åben hele dagen, mens bomanlægget kan åbnes automatisk når man køre frem mod det, eller af en portvagt. Ved at vælge et smart bomanlæg, behøver I heller ikke længere at sætte for mange pullerter op, da bomanlægget har en god spærring. Bomanlægget er i aluminium med hvid belægning og røde advarselsstriber, sikre selv store indkørsler.

 

Vælg den nemme løsning med den rigtige kvalitet

Hvad enten det er til den private indkørsel, campingpladsen, trælasthandlen, forretningscentrets parkeringshus eller virksomhedens ud- og indkørsel, er der en model som imødekommer dine ønsker og behov. Du kan altid kontakte os nærmer om prisen på vores bomanlæg.

 

I stedet for at skulle vente på at en skydeport endelig er blevet åbnet op, så er det et godt valg at vælge et bomanlæg, da det er automatisk og fås i mange forskellige varianter, og hastigheder. Med en lukke- og åbnetid på helt ned til 1,5 sekunder er disse bomme højeffektive. Bommens bomarm er typisk af aluminium, og hastigheden på åben og lukke effekten afhænger af armens længde.

 

Bomanlæg med lang levetid og lave driftsomkostninger​

​Vores bomanlæg er udstyret med kraftigt kædetræk, og har blød start og stop. Kobling og gear er i et lukket oliebad (vedligeholdelsesfrit )

 

Leveres også som vandal sikret bom med fasthold af bomarm så bomarm ikke kan løftes op af holder og ødelægges. En automatisk bom har normalt trækfjedre, men vores bruger kun en trykfjeder, som i øvrigt er bygget til at kunne håndtere mindst 3.000.000 åbninger.

 

Bommene med tyske Feig styringer der kan programmeres til alt= mange funktioner som man ellers betaler ekstra for! ( lyssignaler-specielle lukkefunktioner mv )

 

Som sikkerhed mod bommen lukker ned i en bil eller person benyttes fotoceller med spejl, så undgår at skulle på tværs af vejen med trækrør/ kabel

 

Sikkerheden kan også være vores ultrasonic sensor der også detekterer både biler og personer.

 

Automatisk åbning indefra med detektorspole i vejen.

 

Alle vores bomanlæg er fremstillet i de bedst mulige materialer, og bomanlæggene er på alle måder tilpasset det danske klima.​

Dermed sikres ekstrem lang levetid og lave driftsomkostninger på vores automatiske bomme.​

 

Vi er i det hele taget stolte over at kunne tilbyde disse bomme på det danske marked. Vi vejleder gerne om den bedste bomløsning. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til, at hjælpe dig med at finde frem til en bom, som passer præcist til jeres behov.

 

Betjening af bomanlæg

Vores meget populære GSM løsning: Der vælges administrator hos kunden, Administratoren ( op til 5 adm ) opretter brugere i medfølgende softwareprogram, brugere kan åbne bom/ porten eller hvad det er med app på smartphone, opkald fra alm telefon, eller SMS: det er kun hvis brugeren er oprettet bommen/porten åbner ved signal.

Der er kalender i software, hvis for eksempel skal en håndværker ind den 25.08 kan man oprette ham så virker GSM betjeningen den dag hverken før eller efter.

 

Systemet fungerer også som årsur der kan indstilles til at åbne bommen på en bestemt dag- og i et ønsket tidsrum.

Op til 2000 brugere der altid kan slettes ( 100% kontrol med hvem der har adgang ), hændelser logges ( hvem der har været inde hvornår.)

Der skal bruges et data sim kort til systemet (18-30 kr måned )

 

Til parkeringspladser​ hos boligforeninger, byggepladser eller virksomheder= alle steder hvor der ønskes kontrol med adgangen

 

Vi importerer direkte!

 

Priser på automatiske bomanlæg

Prisen på bomanlæg kan variere meget alt afhængig af behov og omfang af opgaven. Det afgørende er at man får den nødvendige rådgivning, så man er helt sikker på hvordan resultatet vil fungere i hverdagen efterfølgende.

Typisk er de største variationer på prisen af bomanlæg afhængig af hvor mange der skal bruges, kvaliteten og de ønskede funktioner.

 

Vi sidder klar til netop at vejlede dig til den rette løsning. Vi går højt op i et grundigt forarbejde hver gang.

 

Elektrisk bomsystem

Når vi sætter bomanlægget op, har vi fokus på at levere et pålideligt, funktionelt og elektronisk bomsystem med nem vedligeholdelse. Om det er til privat eller virksomheder, så er det helt essentielt, at systemet holder i mange år og er driftssikkert. Hos Passagesikring klarer vi alt fra montering, salg og servicering af automatiske bomanlæg i hele landet. Det sikre dig et professionelt og kvalitetsbevidst resultat

 

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores bomanlæg og de mange muligheder, der er for at bruge en bomanlæg, som sikring af deres område – vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud.

 

Du kan ringe på telefon 50515800 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk

Scroll til toppen