Skriv til os

Produkter

Viser et enkelt resultat

Road blockers/ vejsikring

En road block, også kaldt en vejsikring, er særdeles god til at kontrollere eller forhindre adgange til givne områder. Andre ord for roadblocks kan f.eks. være terrorsikring, køretøjshindring, eller sikring mod HVM (Hostile vehicle mitigation). De kan kombineres med porte, hegn pullerter, eller bomme. De kan også monteres som en selvstændig sikring, alt efter hvor høj sikring man skal have omkring området. De har en hurtig åben-og-lukketid på 2-4 sekunder. Det er den perfekte løsning til mellem- og højsikrings-installationer.

 

Sikkerheden er i top med vejsikring

Hos Passage Sikring kan du som kunde vælge, om det skal være elektromekaniske eller hydrauliske. De kan også hæves og sænkes. Når Road Blocken er fuld hævet, står den mellem 880mm-1165mm over jorden. Den kan stoppe en 7,5 tons lastbil ved 80km/t. Efter sammenstødet kan Road Blocken stadig yde sikkerhed, grundet det robuste design. Road Blockerne er robuste, driftssikre og kan installeres i alle vejbelægning. Man bruger dog ofte vejspærring ved:

 

Lufthavne

Pengetransportsområder

Toldområder

Militær – områder mv.

Passage Sikrings vejspærring er konstrueret til at opfylde de højeste sikkerhedskrav, og type STHH opfylder US D.O.S k8 rambuk gennemkørsel standarder. Vores interne ekspertise og vores uddannet personale, kan hjælpe dig med alt fra levering, rådgivning, installering og servicering af produktet til køretøjshindring. Standard farve for roadblocken er gul med sorte striber, hvilket gør den mere synlig.

 

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores Road Blocks og de mange muligheder, der er for at bruge en Road Block som sikring af deres område – vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 50 515 800 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til bth@passagesikring.dk

Scroll til toppen