Adgangslåger & svinglåger

Skriv til os

Produkter

Viser alle 5 resultater

Adgangslåger & Svinglåger – opgrader dine indgange

Adgangs- og svinglåger giver dig en nem og sikker måde at kunne kontrollere menneskestrømmen af medarbejdere og gæster. Vores udvalg er lavet i et materiale der er robust og holdbart, og giver dig en stor sikkerhed ved dine indgange.

 

Sidelåger er en vigtig indgangstype, da den er mere brugervenlig og komfortabel over for handicappede eller folk med store tasker og barnevogne.

 

Det er vigtigt at få den rettet svinglåge for indgangen til ens område. Hos Passage Sikring kan vi hjælpe dig med at finde svinglåger der passer, til lige netop din bygnings design. Med vores mange års erfaring, så har vi et stort kendskab til vores kunders brancher og deres segmenter, vi ved at ikke alle slags adgangslåger passer til alle typer brancher og bygninger.

 

Vi hjælper dig med at finde den svinglåge eller adgangslåge der passer til din bygning og dækker dine behov for sikkerhed.

 

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 51 58 00 eller send en mail på bth@passagesikring.dk.

Scroll til toppen