Skriv til os

Produkter

Viser alle 4 resultater

Skal du have en speedgate?

Hvordan virker en speedgate

En Speedgate, eller passagesikring, er en indgang i form af en gate, dør, eller låge, der forhindre personer i at passere ind i et lukket område. Indgangen fungerer sammen med en kontrolsystem, som adgangskort og ID, og lukker kun personer ind der har lov til det. Med en speedgate kan man sikre sikkerheden på en nem, effektiv og praktisk måde, uden at gå på kompromis. En speedgates er udstyret med sensorer der kan forhindre at uvedkommende følger ind efter en anden, også kaldet tail-gating.

Vi kan tilbyde speedgates til alle slags formål, om de skal bruges til fitnesscentre, kontorer, sikkerhedskontroller, eller noget helt andet, så har vi en løsning der fungerer til dig og dine behov.

Hvordan kan en speedgate hjælpe dig?:

Vores Speedgates er designet med sensorer og software, der kan genkende personer fra hinanden, og på den måde meget sikkert sørge for, at ingen kommer uautoriseret gennem speedgaten. Vores speedgates fungerer med alle kortlæsersystemer, og kommer i elegante designs i rustfrit stål med ridsesikkert glas. Skulle uheldet være ude godkendes vores speedgates også som flugtveje, og kan derfor tilkobles brandalarmsignaler, så sikkerheden er i top.

En speedgate til dine behov:

Vi har flere forskellige modeller af speedgates, så vi har en der passer til dine behov. Hver model kommer derudover i forskellige varianter, så de kan tilpasses yderligere til kundens ønsker. Hver speedgate kan fås i forskellige højder og bredder, og kan nemt monteres af elektriker eller vores teknikere.

Vores speedgates kan derudover også virke sammen med andre produkter for at øge sikkerheden yderligere. Der kan blandt andet monteres yderligere sensorer og kameraer i loft, som kan genkende og tælle antallet af personer til stede. Der kan også monteres en persontæller sammen med alle passagerne, som holder styr på antallet af personer inden for et lukket område.

Vores speedgates kan tilkobles forskellige systemer på både telefoner og fjernbetjeninger. Dette gør det nemt at tænde, slukke, eller åbne speedgaten for andre personer, eller en selv.

Ring endelig hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan assistere til jeres sikkerhed.

Scroll til toppen